skip to Main Content
Bedrukte Gadgets Voor Een Evenement?

Bedrukte gadgets voor een evenement?

Bedrukte gadgets zijn belangrijk voor een evenement of beurs. Ben je voorbereid om alles tijdig te kiezen en te bestellen? Dan ben je zeker van de ruimste keuze van ‘custom made’ producten en een tijdige levering.

Rond de tafel zitten

Vanuit onze aanpak om creatief en proactief mee te denken met onze klanten, stellen wij graag deze jaarkalender in nauwe samenwerking op. Zo kunnen we eenmaal per jaar samen rond de tafel zitten, waarbij je uiteraard welkom bent in onze inspirerende showroom.

Je plannen en intenties?

We bespreken dan je plannen en intenties voor de belangrijkste dagen van het jaar. Wanneer zijn je medewerkers jarig en wil je hen verrassen? Zijn er misschien geboortes in aantocht bij je medewerkers of belangrijke klanten? Wat wil je doen met de eindejaarsperiode? Heb je plannen voor de dag van de klant of dag van de zorg? Staan er bijzondere evenementen of beurzen op stapel? Is je voorraad met drukwerk nog voldoende aangevuld of voorzie je nog nieuwe aanwervingen, wat leidt tot extra visitekaartjes?

Overzichtelijk in beeld

Wij brengen al deze belangrijke momenten overzichtelijk in beeld op een jaarkalender. Daarbij ontvang je van ons tijdig herinneringen en creatieve voorstellen. Op die manier ben je volledig ontzorgd. We houden je budget in de gaten en zorgen voor een correcte levering.

Wil jij ook een jaarkalender voor je gepersonaliseerde relatiegeschenken, gadgets en drukwerk? Contacteer ons vandaag met je wensen en verwachtingen.

Heb je tijdnood en heb je bedrukte gadgets met spoed nodig, kijk dan even hier. Of heb je veel tijd en daarnaast ook veel bedrukte gadgets nodig? Dan kunnen we custom made gadgets maken.

Back To Top