skip to Main Content
Bedrukte Mokken En Tassen In België En Nederland

Bedrukte Mokken en tassen in België en Nederland

Bedrukte mokken en tassen in België en Nederland “Ik bestel graag bedrukte tassen”

“Ik bestel graag bedrukte tassen” Ehmm Bedrukte mokken en tassen… Ja… daar sta je dan als Belgische ondernemer met een Nederlandse achtergrond. Zou hij bedrukte tassen, je weet wel met handvaten bedoelen of bedoelt hij bedrukte mokken om uit te drinken? Soms lopen we er wel even tegenaan. zo’n taalconflict 🙂

Bedrukte tassen, bedrukte mokken, bedrukte zakken of bedrukte clacks.. Bedrukte click clacks? Wil je bedrukte petten kopen, zie je in de mailbox een offerte voor clickclack snoepjes!

De verschillen: Ik zet ze op een rijtje:

Communicatie: Belgen zeggen vaak pas iets als ze het zeker weten. Nederlanders geven sneller hun mening en komen in een gesprek juist samen tot een besluit of conclusie. Communicatie is in Nederland meedoen, jezelf profileren. In België is het vooral de bedoeling om je kennis te laten blijken en anders je mond te houden. En wij? Wij zijn een mix van de twee!

Vriendschappen: Nederlanders zijn makkelijker en opener als het gaat om het aangaan van contacten en nieuwe vriendschappen. Belgen zijn meer gesloten. Familie speelt in België ook een grotere rol dan in Nederland. En wij? Wij doen beide!

Zelfverzekerdheid: Nederlanders worden vaak gezien als assertiever en meer zelfverzekerd. Dat kan wel eens opgevat worden als lomp.. Verbale communicatie is belangrijk in de Nederlandse cultuur, terwijl in België meer op intuïtie en non-verbaal gecommuniceerd wordt. En wij? Kom binnen in de showroom in Kalmthout , dan doen we een koffietje en kun je zelf besluiten wat je van ons vindt 😉 En dan kunnen we het meteen hebben over je bedrukte mokken en tassen.. en weten we meteen: België of Nederland

Zakelijk: Nederlanders scheiden het persoonlijke en zakelijke vrij makkelijk. Zo nodig doen Nederlanders zelfs zaken met de concurrent. Dat is voor Belgen vrij ondenkbaar: er wordt veel meer waarde gehecht aan goede relaties en persoonlijk contact. En wij? Wij zijn vooral te vinden voor duurzame klantenrelaties, wij houden ervan om onze klant het gevoel te geven dat ze belangrijk zijn.

En Guess what?

Dat zíjn ze ook, want zonder onze klanten geen Van Ammers! Kom je ons leren kennen? Wij willen ook graag weten wie jij bent!

Back To Top