skip to Main Content
Een Eigen Inkoopplatform Voor Je Bedrijf?

Een eigen inkoopplatform voor je bedrijf?

Een eigen inkoopplatform voor bedrijven met meerdere vestigingen is een handige tool voor aankopers van bedrijven met meer vestigingen. Denk aan ziekenhuizen, overheidsinstellingen en internationale organisaties.

Samenwerken met collega’s

Collega’s en teams gebruiken het platform voor het centraal aankopen van promotionele producten. Een eigen inkoopplatform is handig in gebruik. Bovendien is het AVG compliant en voldoet aan hoge veiligheidsstandaarden. Het inkopen van promotionele producten wordt simpel. Daarnaast is het aantoonbaar effectief en kostenefficiënt.

Wij garanderen de juiste uitvoering van de huisstijl.

Je krijgt binnen je eigen inkooppplaform toegang tot een eigen (digitaal) productassortiment. Elk product en elke proefdruk zal vooraf zorgvuldig worden getoetst aan de voorgeschreven huisstijlregels. Hierdoor kunnen we de juiste uitvoering van de huisstijl garanderen.

Budgetten in het oog houden voor je inkoopplatform.

Budgetten worden nooit meer overschreden door het toekennen van budgetten in je inkoopplatform. Het realtime monitoren brengt bovendien inzicht en zo draagt het bij tot het maken van nieuwe inkoopbeslissingen.

Bestelgemak voor collega’s.

We maken een goede afstemming op het inkoopproces en het (digitale) assortiment. Door dit goed voor te bereiden, wordt het daadwerkelijk bestellen van een promotioneel product voor collega’s duidelijk en daardoor gebruiksvriendelijk.

Service en advies.

Wij zijn dan de spin in het web. Wij geloven dat wij met de hulp van onze partners op een transparantie manier wel alles kunnen bieden op dit vlak.. Daarom combineren wij de kennis van onze partners op het gebied van huisstijl producten, met bedrijfskundig inzicht en advies. Wat mag je van ons verwachten? Wij geven graag advies hoe de inkoop eenvoudiger en vriendelijker kan. Wij helpen je graag. 

Snel uit (digitale) voorraad geleverd

Binnen het inkoopplatform kan een kernassortiment worden opgenomen en op voorraad worden gehouden bij een fulfillmentpartner. Daarnaast kan er worden gewerkt met een digitaal product assortiment. Dit voorkomt risico’s en kans op verspillingen. Het assortiment blijft hierdoor flexibel. Bovendien kan er altijd snel uit grote Europees beschikbare voorraden worden geleverd.

Back To Top