skip to Main Content
Een Paaspakket Versturen Met Van Ammers

Een Paaspakket versturen met Van Ammers

Een Paaspakket versturen naar je medewerkers? Dat kunnen wij voor je verzorgen.

Een Paaspakket versturen naar je medewerkers lijkt heel wat gedoe maar wij zijn er om je daarbij te helpen. Om een leuk Paaspakket samen te stellen hebben we natuurlijk wat gegevens nodig. We beginnen bij.. het budget. Uiteraard, want je wil wel weten wat je uiteindelijk kwijt bent.

Als het budget bepaald is en we weten over hoeveel stuks we praten, dan kunnen we bekijken hoe we het paaspakket kunnen samenstellen. Is het een pakket om als brievenbus pakket te versturen? Of wordt het een pakket wat niet door de brievenbus past? Die afweging is natuurlijk belangrijk. Want voor een pakket moet je medewerker wel thuis zijn.. Al is dat in Corona tijd meestal wel het geval 😉

Je kunt producten samenstellen; kies uit de productcatalogus om een item personaliseren, we vullen het aan met bijvoorbeeld paaseitjes, bloemetjes of snoepjes.

Bpost en PostNl hebben standaard tarieven. Wij verzorgen voor jou het hele proces: samenstellen van de items, drukken van etiketten, opvolging en verzending. Pakketten versturen is niet goedkoop maar het is wel een echte verassing voor je medewerkers!

Een pakket samenstellen doe je door eerst even wat ideeen op te doen. Niet iedereen heeft daar tijd voor, dat begrijpen wij als geen ander. Wij kunnen je hierin bijstaan, dat is onze service aan jou!

Tot slot; heb je zelf een idee, een suggestie of wil je graag dat de doos ook bedrukt is? Bedrukte brievenbus doosjes kunnen we zeker toevoegen aan het hele pakket. Dit kan met enkel het logo of volledig Full Color bedrukt aan de buitenkant.Niet genoeg? Geen probleem de doos kunnen we ook aan de binnenkant full color bedrukken! Dit geeft een extra dimensie aan je pakket!

Dus.. paaspakketten versturen doe je met Van Ammers, als je graag origineel uit de hoek wil komen!

Back To Top