skip to Main Content
Gepersonaliseerde Wijnflessen, Hoe Doen We Dat?

Gepersonaliseerde wijnflessen, hoe doen we dat?

Gepersonaliseerde wijnflessen, of misschien cavaflessen? Er is een een heel leuke methode om dat te doen! Door middel van een sleeve maken we de fles alsof het de jouwe is! Stel je wil als eindejaarsgeschenk gepersonaliseerde wijnflessen aan je klanten geven. Als je wil zullen wij de layout maken en bij goedkeuring gaan we eraan beginnen. Natuurlijk kun je er ook voor kiezen om een gepersonaliseerde eindejaar box ervan te maken, met een set glazen bijvoorbeeld. Het is geen probleem om voor jou de gepersonaliseerde wijnflessen te versturen naar elke klant. Het is zelfs mogelijk om een custom made wijndoos erbij te maken.

Gepersonaliseerde wijnflessen zijn hot, maar gepersonaliseerde Gin is dat ook!

Natuurlijk, dat kan ook, maar laten we beginnen bij wat er nodig is. We hebben een samenwerking met een Gin stoker, wat ervoor zorgt dat je kunt bestellen vanaf 60 liter. Omgerekend: 85 flessen van 0,7ltr. Dan kun je kiezen welke smaak je wil, welke fles én welke kleur! Het leuke eraan is dat je natuurlijk zelf nog eerst kan proeven 🙂

Eindejaarsbox

Wil je graag de gin of gepersonaliseerde wijnflessen in een box, dan zullen we, naar gelang je budget, bekijken wat er nog in kan. Maak een afspraak om te brainstormen met ons in de showroom en dan komen we samen tot geweldige ideeën! Denk bijvoorbeeld aan gepersonaliseerde sokken, een kalender of toch een kerstbal erbij!

Neem contact op voor meer info op kijk in de productcatalogus voor ideeën!

Back To Top