skip to Main Content
Goedkope Bedrukte Papieren Tassen, Kan Dat?

Goedkope bedrukte papieren tassen, kan dat?

Goedkope bedrukte papieren tassen, kan dat? Jazeker, bij Van Ammers!

Stel je wil een bestelling doen van goedkope bedrukte papieren tassen. Maar wat blijkt? Je moet er wel even 4 maanden op wachten want het komt niet uit Europa. En . Oh nee, het is nog Chinees Nieuwjaar ook! Tel er maar meteen 3 weken bij op!

We hebben nu een oplossing; Onze producent in Polen heeft niet alleen een variëteit aan tassen maar ze hebben ook nog eens een heel goede prijs!

Bedrukte papieren tassen zijn er in vele maten en grammages. Hoe hoger het grammage hoe beter de tas gewicht kan dragen. Bekijk dus zeker even wat er aan producten in je bedrukte papieren tas moet.

Op onze productcatalogus vind je papieren tassen uit voorraad. Deze worden bedrukt met je logo. Maar stuur zeker een mailtje naar info@van-ammers.com voor een offerte. Op www.van-ammers.be staan namelijk niet alle producenten die papieren tassen aanbieden. Het kan dus goedkoper..

Hoe zit dat dan? Vraag je je misschien af.. Nou dat zit zo; we willen je niet laten verdrinken in het grote aanbod van alle producenten voor bedrukte papieren tassen (of andere producten), en dus hebben we een selectie gemaakt van de producenten. Daarnaast zijn er ook producenten die geen data kunnen aanleveren om de producten die ze maken in onze catalogus te implementeren.

Want zeg nu zelf; alles leuk en aardig die webshops waar je je bedrukte spullen kunt bestellen, maar om net dat beetje creatiever en orgineler te zijn heb je echt wat meer nodig. Dus neem zeker contact op en we helpen je.

Zoals bij veel producten is het belangrijk te weten dat de prijs van bedrukte papieren tassen afhangt van het aantal stuks wat je nodig hebt, van de bedrukking zelf en ook van het druk oppervlak want je bedrukt wil hebben.

Heb je nog vragen? Je weet het: info@van-ammers.com of kom langs en bekijk de verschillende soorten tassen die we in de showroom hebben!

Back To Top