skip to Main Content
Groepsadministratie Scouts Afgerond? Tijd Voor Leuke Gadgets Voor Op Scoutskamp!

Groepsadministratie scouts afgerond? Tijd voor leuke gadgets voor op scoutskamp!

Ecologische bidons?

Groepsadministratie scouts afgerond? Tijd voor leuke gadgets voor op scoutskamp! Wat zijn we allen blij dat de scouts en chirokampen kunnen doorgaan! En naast de groepsadministratie die dat met zich meebrengt, zul je als scoutsleiding ook rekening moeten houden met corona. Individuele drinkflessen is een van de dingen die je misschien nodig hebt. Of wil je graag gepersonaliseerde hoodies of t-shirts voor de scouts, wij hebben voor jullie speciale prijzen!

Bedrukte drinkflessen tijdens scoutskamp

Als je Groepsadministratie scouts afgerond is weet je wie er meegaan, welk budget je hebt voor de leuke gepersonaliseerde hoodies en bidons voor het scoutskamp! bijvoorbeeld aan individuele drinkflessen, ieder met zijn naam erop! Handig voor op scouts kamp en fijn om na het scoutskamp nog te hebben! Je hebt ze super ecologisch zoals de Sport bidon van gerecyclede melkflessen of de welbekende TACX bidons, er zijn er zelfs die van suikerriet zijn gemaakt!

Of liever een poncho voor de tweedaagse?

Het kan natuurlijk zomaar gaan regenen, en als je dat later terugdenkt aan die leuke tweedaagse met de scouts, dan heb je de poncho om je eraan te herinneren dat het écht leuk was, en niet zo nat als je dacht! Want met de gepersonaliseerde poncho van jouw scouts, kun je elke regenbui aan!

Hoodies bedrukken

Natuurlijk is het super leuk om hoodies te bedrukken voor je team, voor de leiding, én voor de kookploeg van de scouts! Zij horen er natuurlijk ook bij! Of een bedrukte keukenschort, dat wordt ook vaak als bedankje gekozen bij een scoutskamp! Maar de max is natuurlijk wel de custom made hoodie!

Groepsadministratie scouts afgerond? Tijd voor de leuke gepersonaliseerde hoodies en bidons voor het scoutskamp! Want zeg nou zelf, dat zijn toch de leukste dingen om te doen? Kom je kijken in de showroom wat we allemaal hebben? Contacteer ons voor een afspraak of bel ons 🙂

Back To Top