skip to Main Content
Horeca Open, Fleece Plaids Of Terrasdekens Kopen?

Horeca open, fleece plaids of terrasdekens kopen?

Horeca open, fleece plaids of terrasdekens kopen?

Terrasdekens of fleece plaids bestelt u snel en voordelig bij Van Ammers. Onze fleece plaids zijn lekker zacht en ideaal als terrasdeken en heerlijk voor uw klanten die genieten op je terras bij koude avonden. Met een terrasdeken houden ze zichzelf warm en kunnen ze blijven genieten van de gezelligheid, het eten en de buitenlucht.

Je maakt je terras warm en sfeervol met een plaid of een deken. Maar ook als een mooie woonaccessoires voor over je stoelen. Als horeca ondernemer biedt je met een plaid of terrasdeken je gast net dat extra’s, zodat zij heerlijk kunnen genieten van het buiten zijn, en natuurlijk uw gastvrijheid en alle lekkernijen.

Welke terrasdekens zijn er?

Er zijn veel verschillende terrasdekens, neem je de fleece of de velours versie? Wil je jouw logo op een terrasdeken? Of wil je het logo van een sponsor op je deken? Er is een grote keus en daarom kunnen we je beter helpen als je weet wat je wil uitgeven.

Goedkope dekens?

Kies je voor goedkope terrasdekens, denk er dan aan dat het wel van groot belang is dat dat dekentje dat ogenschijnlijk weinig bijdraagt, wel ervoor zorgt dat je klant nog een uurtje blijft zitten en een heel gezellige avond heeft op jouw terras!

Welke terrasdekens zijn er?

Hier vind je al een aantal terrasdekens die je misschien al heel leuk vindt! Vergeet niet dat de Antwerpse Horeca een extra voordeel krijgt bij de aankoop! #KoopLokaal is zeker bij ons van toepassing! Kom anders gewoon even langs in de showroom.

Back To Top