skip to Main Content
Kleding Bedrukken? Veel Keuze In De Showroom In Kalmthout (Antwerpen)

Kleding bedrukken? Veel keuze in de showroom in Kalmthout (Antwerpen)

Kleding bedrukken? Kom eerst even kijken en voelen in onze showroom regio Antwerpen!

We hebben t-shirts, sweaters en hoodies om te passen, in verschillende soorten en merken.

Je kunt zien wat het verschil is tussen goedkope bedrukte promoshirts, en kwalitatieve bedrijfskleding met logo. Wil je graag kleding bedrukken met een GOTS certificering? Kies dan voor Stanley/Stella. We hebben de B&C #150 en de B&C #190. Voel het verschil en kies uit de grote kleurmogelijkheden! Fruit of the Loom of Kariban, door te voelen weet je wat je koopt! De merken B&C en Fruit of the Loom waren jarenlang de koplopers van het promotextiel, maar Kariban is aan het inhalen.

Je plannen en intenties om je kleding te bedrukken?

Staan er bijzondere evenementen of beurzen op stapel? Is je voorraad met bedrukte shirts voor je vereniging nog voldoende aangevuld? Of voorzie je nog nieuwe aanwervingen, wat leidt tot bedrukte bedrijfskleding? Het is belangrijk te weten waar je het kledingstuk voor gaat gebruiken voor je kiest welke kleding je gaat bedrukken. Is dat eenmalig, kies dan voor een promoshirt. Zoek je een duurzame dikke hoodie? Kies dan voor de Cruiser van Stanley/Stella!

Alles overzichtelijk in beeld.

Kleding bedrukken is niet het enige wat wij doen. Bij ons in de showroom in Kalmthout (prov Antwerpen) hebben we ook heel wat gadgets voor de bouw, scholen en bedrijven. Zo kun je op 1 adres al je gepersonaliseerde items bestellen en heb je 1 aanspreekpunt voor al je bedrukkingen! Mochten er onverhoopt problemen zijn dan lossen we die zo snel en goed als mogelijk op! Wij vinden het geweldig om te horen dat klanten zo tevreden zijn en dat merken we doordat er klanten via via binnen komen. Kom naar de showroom in Kalmthout en laat je verrassen door de waaier aan producten! Veel andere bedrijven gingen je voor!

Wil jij ook alles onder 1 dak? Contacteer ons vandaag met je wensen en verwachtingen.

Back To Top