skip to Main Content

Ben je in de regio Antwerpen op zoek naar gepersonaliseerde kleding? Doe dan beroep op van Ammers uit Kalmthout. Wij specialiseren ons in gepersonaliseerde relatiegeschenken, drukwerk, gadgets en bedrijfskledij. In Kalmthout (Antwerpen) beschikken wij over een showroom waar we je graag onze eindeloze mogelijkheden tonen. Wij leverden al bedrijfskledij aan tal van bedrijven en zorginstellingen uit de regio Antwerpen. Voor elke bedrijfssector hebben we een assortiment bedrijfskleding dat aan de specifieke vereisten voldoet. Denk daarbij aan de zorg, bouw, horeca, industrie, retail,… Met behulp van de juiste druk- en borduurtechnieken voorzien we de werkkleding van jouw logo en boodschap. 

Gepersonaliseerde kleding is heeft tal van mogelijkheden. Dit varieert van een promotioneel t-shirt tot en met complete Custom Made outfits. Elke bestelling is maatwerk, waarbij we volledig inspelen op de verwachtingen die gelden voor jouw onderneming, vereniging of instelling. Creatief meedenken en proactief zoeken naar de meest optimale oplossing zit in onze natuur.

Wij garanderen werkkleding die een maximale meerwaarde oplevert voor je bedrijf én je medewerkers. Wij hechten zeer groot belang aan functionele werkkleding met een sterke uitstraling en een lange levensduur.

Welke gepersonaliseerde kleding voor Antwerpen en omstreken?

Onze mogelijkheden om bedrijfskleding te leveren aan bedrijven, verenigingen, scholen en zorginstellingen in Antwerpen zijn vrijwel eindeloos. Omdat we niet gebonden zijn aan één of meerdere leveranciers kunnen we voor elke klant in de meest optimale oplossing bieden.

Elke soort kledij behoort tot de opties, variërend van t-shirts, sweaters, polo’s, fleeces, bodywarmers, jassen,…. Maar voor we een advies geven, bekijken we de toekomstige werkomstandigheden en het gebruik. Werken in fijne kleding en veiligheid vormen binnen ons advies een absolute prioriteit.

Met behulp van onze online productencatalogus krijg je al een eerste zicht op onze merken en mogelijkheden. Maar niet alles staat in deze catalogus, dus zoek je iets, vraag het zeker! We hebben verschillende merken in ons te bieden: Stanley/Stella, B&C, Fruit of the Loom en Kariban. Voor zorginstellingen hebben we bijvoorbeeld BP, het Duitse merk met een uitstekende prijs-kwaliteit! In regio Antwerpen bedrijfskleding vinden is niet moeilijk, kom gewoon even langs in de showroom.

Bedrijfskleding in Antwerpen met jouw logo

Je bedrijfskleding moet je medewerkers vrolijk maken. Zij zijn het visitekaartje van je bedrijf of organisatie. Niet alleen het kiezen van de juiste bedrukte kledij is belangrijk om de gepersonaliseerde kleding op een stijlvolle manier te voorzien van jouw logo. Ook voor de selectie van de juiste druk- of borduurtechnieken mag je rekenen het juiste advies.

Kom langs in onze showroom in Kalmthout (Antwerpen) en ontdek persoonlijk onze kwaliteitsvolle bedrijfskleding. Maak hier je afspraak.

Back To Top