skip to Main Content

Zoek je in de regio Antwerpen naar een gespecialiseerde partner voor gepersonaliseerde werkkledij? Vertrouw dan op het vakmanschap van van Ammers uit Kalmthout (Antwerpen). Werkkledij voor alle mogelijke sectoren (zorg, bouw, horeca, industrie, retail,…) vormt één van onze absolute specialisaties. Wij voorzien je medewerkers van kwaliteitsvolle werkkledij, voorzien van de juiste druk- en borduurtechnieken. In Kalmthout – vlakbij Antwerpen – beschikken we over een ruime showroom waar je de eindeloze mogelijkheden voor werkkledij met eigen ogen kan ontdekken.

Onze mogelijkheden voor werkkledij voor de regio Antwerpen variëren van een eenvoudig gepersonaliseerd t-shirt tot en met complete bedrijfsoutfits. Wij werken op maat, volledig aangepast aan de specifieke behoeftes van jouw bedrijf of zorginstelling. Wij onderscheiden ons in het creatief meedenken.

Op die manier ben je zeker van werkkledij die een maximale meerwaarde genereert voor zowel je medewerkers als het bedrijf of de organisatie. Functionaliteit, een lange levensduur en uitstraling staan steeds centraal.

Welke werkkledij in de regio Antwerpen?

Wij zijn niet gebonden aan één of meerdere kledingleveranciers. Daardoor kunnen wij voor elke klant onafhankelijk de juiste kleding selecteren. Elke soort kleding is mogelijk. Denk daarbij aan t-shirts, sweaters, polo’s, fleeces, bodywarmers, jassen, vesten, broeken,… Voor de juiste keuze analyseren we nauwgezet het toekomstig gebruik en de werkomstandigheden. Daarbij besteden we bijzonder veel aandacht aan werkergonomie en veiligheid.

Dankzij onze online productencatalogus krijg je al een eerste inschatting van onze vrijwel eindeloze keuzemogelijkheden.

 

Logoservice voor werkkledij in Antwerpen

Uiteraard moet jouw werkkledij van het juiste logo worden voorzien. Op die manier vormen je medewerkers een echt visitekaartje voor je bedrijf of organisatie. Wij garanderen een totaalservice voor het bedrukken of borduren van je logo in de juiste kleuren.

 

Ontdek onze mogelijkheden voor werkkledij in onze showroom in Kalmthout (Antwerpen). Of heb je liever dat we zelf langskomen? Dat kan perfect. Maak hier je afspraak.

 

Back To Top