skip to Main Content

Zoek je als bedrijf uit de regio Antwerpen naar de juiste gadgets om uit te delen op een beurs of event? Vertrouw op de creativiteit van van Ammers uit Kalmthout (Antwerpen) om de geschikte gadgets te vinden en te personaliseren met je logo of boodschap.  Onze mogelijkheden voor gadgets en andere promotieartikelen zijn zo goed als eindeloos. Alles wat er maar te bedenken valt, vind je terug in ons assortiment. Wij denken proactief met je mee zodat we samen de gadgets vinden die perfect voldoen aan je verwachtingen. Wil je persoonlijk kennismaken met onze mogelijkheden aan promotieartikelen en gadgets? We verwelkomen je graag in onze showroom in Kalmthout (Antwerpen) of komen bij je langs.

Een gadget om je bezoekers of je klanten te verwennen, moet creatief, kwalitatief en smaakvol zijn. De belangen zijn meestal groot. Je wilt scoren op een evenement, opvallen op een beurs of je klanten verwennen. Voor elke gelegenheid bestaan er wel de ideale gadgets. Talrijke klanten uit de provincie Antwerpen hebben wij al geholpen met de perfecte oplossing. Daarbij houden we uiteraard rekening met het beschikbare budget. Je vindt alvast een voorsmaakje van onze eindeloze keuzeopties in onze online productencatalogus.

Jouw zoektocht naar gadgets in de regio Antwerpen

Het zoeken en vinden van de juiste gadgets neem heel wat tijd in beslag. Wij nemen deze zoektocht graag van jou over waardoor je heel wat tijd en energie bespaart. Je ontvangt een volledig uitgewerkt en gedetailleerd voorstel dat perfect aan je verwachtingen voldoet.

Voor heel wat bedrijven en organisaties uit de regio Antwerpen vonden we op deze manier al de perfecte gadgets.

Wij kiezen daarbij niet voor de oplossingen die voor de hand liggen, maar gaan voluit voor originaliteit en creativiteit. Wij streven met onze gadgets altijd naar een maximale impact op je gasten, klanten of bezoekers. Daarbij kiezen we uitsluitend voor kwalitatieve gadgets met een positieve uitstraling op je merk.

Je bent van harte welkom in onze showroom in Kalmthout (Antwerpen) voor een bespreking van je wensen omtrent gadgets en relatiegeschenken. Maak hier je afspraak.

Back To Top