skip to Main Content
Van Ammers; Uw Partner In Relatiegeschenken

Van Ammers; uw partner in Relatiegeschenken

Partner in relatiegeschenken voor aankopers en bedrijven

Vrijwel elk bedrijf of iedere organisatie heeft op bepaalde momenten nood aan gepersonaliseerde relatiegeschenken of gadgets. Je kan voor elke aankoop telkens opnieuw op zoek gaan naar een nieuwe leverancier, maar kunt ook kiezen voor één vaste partner. Naast de tijdsbesparing die je dan hebt door niet telkens de markt te moeten verkennen, geniet je nog van talrijke andere voordelen bij samenwerking met één vaste partner. We zetten in deze blog de belangrijkste voordelen helder op een rij.

Het personaliseren van gadgets en relatiegeschenken vraagt een samenwerking voor het grafisch design. De nodige grafische bestanden met logo’s en huisstijl moeten worden uitgewisseld maar dat is bij Van Ammers geen probleem want wij helpen je daarbij.

Wanneer je met ons samenwerkt, dan beschikken we over alle bestanden én weten we perfect hoe het logo en de huisstijl mag worden toegepast. Ook hier realiseer je een mooie tijdsbesparing en voorkom je mogelijke misverstanden.

Bouwen aan hecht partnerschap is tijdbesparing.

Wanneer je Van Ammers als partner voor je gepersonaliseerde relatiegeschenken en gadgets hebt dan kunnen we bouwen. Hierdoor krijgen we als leverancier de kans om creatief mee te denken. Zelfs proactief handelen wordt mogelijk, wanneer je bijvoorbeeld samen een jaarkalender opstelt.

Risico’s verkleinen

Als je met ons samenwerkt, dan verklein je de risico’s. Bij relatiegeschenken en gadgets gelden er meestal strikte deadlines. Eindejaar is op komst, de beursdatum nadert, de voorraad bedrijfskleding is uitgeput en we hebben dringend nieuwe visitekaartjes nodig. Leveranciers hebben dus geen of amper tijd om eventuele fouten recht te zetten. 

Als je telkens opnieuw een andere leverancier kiest, dan is het voor elke levering bang afwachten op fouten. Bij een vaste partner weet je wat je aan elkaar hebt en is het risico op problemen tot het absolute minimum herleid.

We kunnen de samenwerking uitbouwen met gepersonaliseerde kleding en drukwerk. Bij Van Ammers heb je één aanspreekpunt, dat is wel zo handig!

Op zoek naar één vaste partner voor gepersonaliseerde relatiegeschenken, bedrijfsdrukwerk, werkkleding en gadgets? Contacteer ons vandaag met je wensen en verwachtingen.

Back To Top