skip to Main Content
Private Label Kleding Kiezen

Private label kleding kiezen

Private label beginnen of een Merchandise actie starten?

Onze klanten zijn divers. Enerzijds zijn er klanten met een eigen kledinglijn, zij willen een eigen label, een zogenaamd Private Label en kiezen ervoor om de standaard beschikbare kleding om te labelen en zo hun Private Label te hebben. Bij ons kunnen ze de kleding kiezen en wij zorgen voor de rest. 

Anderzijds hebben we klanten die klein beginnen, zij vinden vooral de snelheid belangrijk en kiezen voor een merk met tear off label. Het voordeel daarvan is voornamelijk de snelheid.

Uiteraard zijn er ook klanten die graag een kledingstuk als Marketingactie gebruiken, denk aan een gratis hoodie als je inschrijft aan de Universiteit bijvoorbeeld.

De klanten zijn de klanten die lang van te voren hun keuze maken. Zij kunnen bijvoorbeeld bij hoodies vanaf 100 stuks hun eigen kleur kiezen, een eigen design, en personalisatie. Wij zorgen vanaf de vraag tot en met het eindproduct voor een heldere communicatie en sturen bij waar nodig.

Je ziet, hoe meer tijd en geld je kunt vrijmaken, hoe groter de mogelijkheden. Wij werken ook graag samen met marketing bureaus, heb je er zelf een in de arm genomen, ook dat is handig!

Grote klanten zijn bij ons aan het juiste adres, zeker omdat we zo flexibel zijn, we hebben veel kanalen om ervoor te zorgen dat het kledingstuk aan alle vereisten zal kunnen voldoen. 

Betekent dat dan dat je niet bij 25 stuks je eigen kledinglijn kunt maken? Zeker niet, alleen zijn de mogelijkheden en keuzes wat kleiner. Wij kunnen je vertellen wat wel en niet kan, maak een afspraak en we helpen je! In onze showroom in Kalmthout kunnen we je meteen van alles laten zien!

We zijn open op afspraak, bel of mail ons, dan zien we elkaar snel. In deze corona tijd helaas maar voor 1 persoon mogelijk per afspraak.

Back To Top