skip to Main Content
Nieuws: Stanley/Stella Collectie Bedrukken Of Borduren!

Nieuws: Stanley/Stella collectie bedrukken of borduren!

Sinds januari kunt u bij ons de gehele collectie van Stanley/Stella komen bekijken!

U vindt de Stanley/Stella collectie in onze showroom in Kalmthout, op 20 minuten rijden van Antwerpen. Stanley/Stella werkt nauw samen met de leveranciers om alleen de beste grondstoffen in te kopen. Bovendien worden deze zodanig geteeld en gemaakt worden dat ze mensen, dieren en het milieu niet schaden.

Er worden uitsluitend GOTS-gecertificeerd biokatoen uit India, gerecycled polyester uit China en andere duurzame materialen zoals Modal® gebruikt.

Sinds de lancering in 2012 pakt het modelabel STANLEY/STELLA uit met collecties die schitteren door hun eenvoud en zo de essentie van kleding samenvatten.

Jean Chabert, CEO en oprichter van het modemerk ziet het als een persoonlijke missie om te breken met de diepgewortelde codes en de perceptie van de textielindustrie bij te stellen. Dit om producten op de markt te brengen met respect voor de mens, het milieu en de klanten. 

Maatschappelijk verantwoorde kleding

Authentieke en maatschappelijk verantwoorde kleding die met fierheid wordt gedragen en verkocht. Stukken die een nieuw elan brengen in de textielwereld en het resultaat zijn van een humaan, ethisch en ecologisch productieproces

In onze showroom in Kalmthout waar je kunt passen en voelen, vergelijken en sparren. Ook gadgets en relatiegeschenken vind je in de showroom. Neem contact op dan kunnen we eraan beginnen! Ons adres vind je op de website. Of bel even, dat kan natuurlijk ook! Tel: 03/3450641. Jos en Daniella helpen je graag! Tot snel, de koffie staat klaar!Wij leveren Stanley/Stella omdat het ideaal is voor personalisatie, om te bedrukken of borduren, het kan allemaal.

Stanley/Stella is een personaliseerbaar lifestyle merk en biedt kwaliteitsproducten aan met respect voor mens, natuur en milieu, daarom hebben wij dat in onze collectie opgenomen. Pionier in de industrie, eco-minimalistisch en creerder van tijdloze producten. Premium, eigentijdse, perfect uitgesneden basics… Een voorkeur aan kwaliteit en ethiek om het beste promotietextiel aan te bieden.

Back To Top