skip to Main Content
Gepersonaliseerde gadgets & promotieartikelen
Creatief, kwalitatief en smaakvol

Met duurzame promotieartikelen verwen je je bezoekers, klanten of gasten. Onze mogelijkheden voor duurzame gadgets en promotieartikelen zijn gelukkig steeds groter. Van balpennen gemaakt van koffieprut tot … Samen met jou zoeken we naar het duurzame gadget of promotieartikel dat perfect bij de gelegenheid en binnen jouw budget past. Elk product wordt binnen de afgesproken deadline geleverd met kwalitatieve opdruk van naam, logo of een aansprekende boodschap naar keuze.

Welke gadgets en promotieartikelen?

Het is zinloos om een complete lijst aan te leggen van onze mogelijkheden voor gadgets en promotieartikelen, want deze is eindeloos.

Voor elk budget garanderen wij een brede waaier aan keuzemogelijkheden. In onze online productencatalogus vind je alvast een stevig voorsmaakje.

Bespaar tijd en energie

Het vinden van de juiste gadgets en promotieartikelen vraagt tijd en energie. Vertrouw deze zoektocht toe aan onze zorgen én ontvang creatieve voorstellen op maat binnen het afgesproken budget.

Altijd creatief voor de dag

Wil je verder gaan dan de gekende gemakkelijkheidsoplossingen? Prima, want wij ook. Als all-in promopartner denken we voluit met je mee en zorgen we ervoor dat je altijd met de gepaste gadgets en promotieartikelen voor de dag komt.

Beoogd gevoel met maximale impact

Wij blijven zoeken tot we het passende gadget of promotieartikel vinden dat het beoogde gevoel en een maximale impact oplevert bij je klanten, bezoekers of gasten.

Wij denken steeds vanuit de behoeftes en verwachtingen van jouw (potentiële) klanten, gasten en bezoekers.

Kwaliteit 100% verzekerd

De kwaliteit van je gadget of promotieartikel straalt onvermijdelijk af op jouw producten of dienstverleningen. Neem daarom geen risico.

Wij werken uitsluitend met gerenommeerde leveranciers die gegarandeerd kwaliteitsproducten afleveren met een correcte bedrukking.

Met eigen ogen ontdekken?

Je bent steeds welkom in onze showroom in Kalmthout om de mogelijke gadgets en promotieartikelen te bekijken of we komen onze voorstellen persoonlijk aan je voorstellen. Maak hier je afspraak.

Bezoek onze online productencatalogus
Mogen we langskomen?
Enkele realisaties van gadgets & promotieartikelen
Stegmann, Antwerpen

Stegmann, Antwerpen

Beachball set, smartclic, blocker, wijnkoeler

Gemeente Kalmthout, Kalmthout

Gemeente Kalmthout, Kalmthout

Vlaggen, tassen, pennen, serviesgoed

Gemeente Essen, Essen

Gemeente Essen, Essen

Nieuwjaars cadeau Gemeente Essen

Je all-in promopartner in de volledige provincie Antwerpen

Back To Top