skip to Main Content
Gepersonaliseerde sport- en bedrijfskleding
Functioneel en aantrekkelijk

Variërend van een eenvoudig t-shirt voor een lokale vereniging tot en met een complete werkoutfit voor een bouwbedrijf of instelling in de zorgsector. Voor elke sector hebben wij de juiste oplossing in huis: zorg, bouw, horeca, industrie, lokale retail,… Elke behoefte beantwoorden we met de juiste gepersonaliseerde sport- of bedrijfskleding op maat. Wij werken uitsluitend met kwaliteitskleding en duurzame druk- en borduurtechnieken. Op die manier krijg je een maximale meerwaarde voor je investering in gepersonaliseerde sport- en werkkleding.

Welke gepersonaliseerde sport- en werkkleding?

Wij zijn volledig onafhankelijk van onze kledingleveranciers. Daardoor kunnen we op maat van elke behoefte de gepaste kleding selecteren. Elk kledingstuk is mogelijk: t-shirts, sweaters, polo’s, fleeces, bodywarmers, jassen, vesten, broeken,…

We analyseren telkens nauwgezet het toekomstig gebruik en de werkcondities. Zo garanderen we in elke situatie functionele en veilige kleding met een aantrekkelijke uitstraling. Via onze online productencatalogus krijg je alvast een eerste indruk van onze enorme mogelijkheden.

Maximale kleurkeuze en logoservice

Piekfijn uitgedoste medewerkers voelen zich niet alleen beter in hun vel, ze vormen ook een aantrekkelijk visitekaartje voor je bedrijf of organisatie. Het uitdragen van je huisstijl doorheen de bedrijfskleding is een krachtige manier van communicatie.

Wij garanderen een maximale kleurkeuze, zodat de bedrijfskleding perfect past bij de kleuren van je huisstijl. Daarnaast bieden we een totaalservice voor het bedrukken of borduren van je logo of andere boodschappen.

Kwaliteit en duurzaamheid

Bedrijfskledij krijgt het vaak hard te verduren. Bovendien draagt de juiste kleding bij tot veiligheid op de arbeidsvloer en een optimaal werkcomfort.

Wij leveren uitsluitend gepersonaliseerde werk- en sportkleding van topkwaliteit. Op die manier ben je verzekerd van een lange levensduur.

Onze bedrijfs- en werkkleding zelf ontdekken

Kom op afspraak langs in onze showroom in Kalmthout waar je met eigen ogen onze mogelijkheden voor gepersonaliseerde bedrijfs- en sportkleding kunt ontdekken. Heb je liever dat we zelf tot bij jou komen? Ook dat kan. Maak hier je afspraak.

Bezoek onze online productencatalogus
Mogen we langskomen?
Enkele realisaties van gepersonaliseerde sport- en bedrijfskledij
Stegmann, Antwerpen

Stegmann, Antwerpen

Sportshirts

Custom made

Oceanwide Expeditions, Vlissingen, Nederland

Oceanwide Expeditions, Vlissingen, Nederland

Zeefdruk

Rommens, Kalmthout

Rommens, Kalmthout

Sportshirts

BNP Paribas Fortis, Antwerpen

BNP Paribas Fortis, Antwerpen

Sportshirts

Grand Circle Cruise Line, United States

Grand Circle Cruise Line, United States

Schorten

Je all-in promopartner in de volledige provincie Antwerpen

Back To Top