skip to Main Content
Relatiegeschenken op maat
Exclusief en verbindend

Je bijzondere klanten verwennen met een origineel en exclusief relatiegeschenk? Een sterke indruk nalaten bij de mensen die belangrijk zijn voor jouw bedrijf, vereniging of organisatie? Perfect passend bij je bedrijf en de beoogde doelstellingen, werken we op maat een voorstel uit voor gepersonaliseerde relatiegeschenken. De mogelijkheden zijn letterlijk eindeloos. Wij blijven zoeken en brainstormen totdat we voor jou het perfecte relatiegeschenk vinden binnen het vastgelegde budget.

Welke relatiegeschenken?

Door een enorme hoeveelheid aan mogelijke relatiegeschenken zie je vaak het bos door de bomen niet meer. Wanneer je iets anders wilt dan het traditionele wijnkistje of een verwenmand met lekkernijen dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Wij presenteren je een passend en creatief relatiegeschenk voor elke gelegenheid. Via onze online productencatalogus krijg je alvast een eerste indruk van onze enorme mogelijkheden.

Bespaar jezelf een lange zoektocht

Kamp je met een gebrek aan inspiratie of verspil je liever geen tijd met het zoeken naar het geschikte relatiegeschenk? Wij nemen graag je zoektocht over.

We luisteren naar je behoeftes en denken helemaal met je mee.

Vervolgens ontvang je een volledig uitgewerkt voorstel op maat. Na een positief antwoord zorgen we ervoor dat de gekozen relatiegeschenken tijdig worden afgeleverd.

Bijzondere relaties vereisen bijzondere relatiegeschenken

Onze klanten waarderen ten zeerste onze creativiteit en spitsvondigheid bij het zoeken naar gepaste relatiegeschenken. Wij gaan steeds een stapje verder en komen met verrassende voorstellen voor de dag.

En ja hoor, het mag best een tikkeltje exclusief of wat speciaal zijn. Op die manier maak je een blijvende indruk bij je beste klanten of belangrijke relaties.

Relatiegeschenken van topkwaliteit

De kwaliteit van een relatiegeschenk staat voor de ontvanger symbool voor de kwaliteit van de relatie. Op dat vlak garanderen wij absolute zekerheid.

Wij stellen uitsluitend relatiegeschenken voor die voldoen aan de strengste kwaliteitsnormen. Alles wordt vakkundig en verfijnd gepersonaliseerd met de gewenste bedrukking.

Laat ons je inspireren

Wij beschikken in Kalmthout over een volledig ingerichte showroom waar we graag in alle rust met jou brainstormen over de mogelijke relatiegeschenken. Heb je liever dat we zelf langskomen? Ook dat kan. Maak hier je afspraak.

Bezoek onze online productencatalogus
Enkele realisaties van relatiegeschenken
Bronproducts, Kalmthout

Bronproducts, Kalmthout

Belgium Navy, Zeebrugge

Belgium Navy, Zeebrugge

Paraplu

The River Cruise Line, Groot-Brittannië

The river cruise Line, Groot-Brittannië

Puzzel

Grand Circle Cruise Line, United States

Grand Circle Cruise Line, United States

Neckware

Je all-in promopartner in de volledige provincie Antwerpen

Back To Top