skip to Main Content
Voetbal Bedrukken?

Voetbal bedrukken?

Voetbal bedrukken, custom made of met spoed bedrukken?

Bij Van Ammers kun je je voetbal bedrukken, custom made of met spoed bedrukken, helemaal hoe je wil, Naast het materiaal kun je bij een custom made ook de kleur en vaak ook het formaat van de voetbal bepalen. Onze voetballen zijn maat 5, maar voor kinderen kunnen wij eventueel kleine voetballen maat 4 produceren. Deze ballen zullen ook lichter zijn dan de standaard voetballen maat 5. Als je met spoed voetballen wil laten bedrukken dan kunnen wij de voetballen bedrukken op een flap, in 1 kleur, dat is de snelste oplossing, Maar in het geheel rondom en ook nog eens in full colour kan ook, alleen dat duurt iets langer. Wij leveren al onze voetballen niet opgeblazen.

Snel een voetbal bedrukken?

Onze voetballen zijn standaard maat 5 en het gewicht van de voetbal is maximaal 450 gram en minimaal 370 gram. Wij leveren standaard witte voetballen met gekleurde flappen, zoals de klassieke voetbal met zwart-witte flappen. Wij bedrukken voetballen op twee flappen die met elkaar verbonden zijn of op andere voetballen die 1 flap hebben om op te drukken. Een bedrukte voetbal is de perfecte merkdrager en met een bedrukte voetbal scoort u zeker!

Gratis bij 500 ballen: EK 2021 speelschema’s!

Om in de vibe te komen van het EK2021 zijn er speelschema’s die je, bij aankoop van 500 ballen, er gratis bij krijgt. Met jouw reclame waardoor je ze kunt geven aan iedereen! Je krijgt 2000 stuks wanneer je deze ballen kiest en er 500 afneemt.

Bedruk je voetbal met je logo!

Zoek je nog iets leuks als reclame van je merk? Spring eruit met een actie; Gratis voetbal bij aankoop van je product! Denk aan een gratis bal bij aankoop van een machine, of doe een Facebook post en laat je klanten winnen! Neem contact met ons op dan brainstormen we samen en zo komen we tot leuke acties! We deden al meer acties met klanten, hier kun je de reviews van de klanten lezen!

Back To Top