skip to Main Content
Wat Is Het Voordeel Van Het Opstellen Van Een Jaarkalender Voor Je Relatiegeschenken, Drukwerk En Gadgets?

Wat is het voordeel van het opstellen van een jaarkalender voor je relatiegeschenken, drukwerk en gadgets?

“Oei, eindejaar nadert en we hebben  nog steeds geen gepersonaliseerde relatiegeschenken voor onze klanten. Als we nu nog maar iets vinden?” Of. “De beurs is al binnen enkele dagen en we moeten nog gadgets bestellen. Lukt dat nog?” Voor vele bedrijven of organisatie zijn deze pijnlijke situaties bijzonder herkenbaar. Met een overzichtelijke jaarkalender voorkom je deze problemen en bespaar je jezelf heel wat tijd en stress.

Wij adviseren elk bedrijf of iedere organisatie om een jaarkalender op te stellen voor alle gepersonaliseerde relatiegeschenken, drukwerken en gadgets. Op die manier ben je perfect voorbereid om alles tijdig te kiezen en te bestellen. Zo ben je zeker van de ruimste keuze van ‘custom made’ producten en een tijdige levering.

Rond de tafel zitten

Vanuit onze aanpak om creatief en proactief mee te denken met onze klanten, stellen wij graag deze jaarkalender in nauwe samenwerking op. Zo gaan we eenmaal per jaar samen rond de tafel zitten, waarbij je uiteraard welkom bent in onze inspirerende showroom.

Je plannen en intenties?

We bespreken dan je plannen en intenties voor de belangrijkste dagen van het jaar. Wanneer zijn je medewerkers jarig en wil je hen verrassen? Zijn er misschien geboortes in aantocht bij je medewerkers of belangrijke klanten? Wat wil je doen met de eindejaarsperiode? Heb je plannen voor de dag van de klant of dag van de zorg? Staan er bijzondere evenementen of beurzen op stapel? Is je voorraad met drukwerk nog voldoende aangevuld of voorzie je nog nieuwe aanwervingen, wat leidt tot extra visitekaartjes?

Overzichtelijk in beeld

Wij brengen al deze belangrijke momenten overzichtelijk in beeld op een jaarkalender. Daarbij ontvang je van ons tijdig herinneringen en creatieve voorstellen. Op die manier ben je volledig ontzorgd.

Wil jij ook een jaarkalender voor je gepersonaliseerde relatiegeschenken, gadgets en drukwerk? Contacteer ons vandaag met je wensen en verwachtingen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top