skip to Main Content
Waarom Ga Je Best In Zee Met één Partner Voor Je Gadgets, Relatiegeschenken, Bedrijfskleding En Drukwerk?

Waarom ga je best in zee met één partner voor je gadgets, relatiegeschenken, bedrijfskleding en drukwerk?

Vrijwel elk bedrijf of iedere organisatie heeft op bepaalde momenten nood aan gepersonaliseerde relatiegeschenken, gadgets, bedrijfskleding en drukwerk. Je kan voor elke aankoop telkens opnieuw op zoek gaan naar een nieuwe potentiële leverancier, maar kunt ook kiezen voor één vaste partner. Naast de tijdsbesparing die je realiseert door niet telkens de markt te moeten verkennen, geniet je nog van talrijke andere voordelen bij samenwerking met één vaste partner. We zetten in deze blog de belangrijkste voordelen helder op een rij.

Het personaliseren van gadgets, relatiegeschenken, bedrijfskleding en drukwerk vraagt een samenwerking voor het grafisch design. De nodige grafische bestanden met logo’s en huisstijl moeten worden uitgewisseld.

Wanneer je met één vaste partner samenwerkt, dan beschikt deze over alle bestanden én weet deze perfect hoe het logo en de huisstijl mag worden toegepast. Ook hier realiseer je een mooie tijdsbesparing en voorkom je mogelijke misverstanden.

Bouwen aan hecht partnership

Wanneer je in zee gaat met één partner voor je gepersonaliseerde relatiegeschenken, gadgets, drukwerk en bedrijfskleding, dan kan je bouwen aan een hecht partnership. Hierdoor krijgt je leverancier de kans om creatief mee te denken. Zelfs proactief handelen wordt mogelijk, wanneer je bijvoorbeeld samen een jaarkalender opstelt.

Risico’s verkleinen

Als je met één partner samenwerkt, dan verklein je de risico’s. Bij relatiegeschenken, gadgets, drukwerk en bedrijfskleding gelden er meestal strikte deadlines. Eindejaar is op komst, de beursdatum nadert, de voorraad bedrijfskleding is uitgeput en we hebben dringend nieuwe visitekaartjes nodig. Leveranciers hebben dus geen of amper tijd om eventuele fouten recht te zetten.

Als je telkens opnieuw een andere leverancier kiest, dan is het voor elke levering bang afwachten op fouten. Bij een vaste partner weet je wat je aan elkaar hebt en is het risico op problemen tot het absolute minimum herleid.

Op zoek naar één vaste partner voor gepersonaliseerde relatiegeschenken, bedrijfsdrukwerk, werkkleding en gadgets? Contacteer ons vandaag met je wensen en verwachtingen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top